Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Výukový program pro demonstraci metod redukce barevného prostoru obrazů
Pekař, Daniel ; Švub, Miroslav (oponent) ; Štancl, Vít (vedoucí práce)
Práce popisuje tvorbu výukového programu pro demonstraci metod redukce barevného prostoru obrazů. Program neslouží pouze jako nástroj na redukování barev v obrázcích, ale poukazuje také na princip jednotlivých redukčních metod. Možnosti využití programu se rozšiřují díky spojení teoretických východisek s praktickou aplikací. Může sloužit jako nástroj pro demonstrování redukčních metod při výuce nebo také jako studijní materiál pro uživatele při samostudiu.
Výukový program pro demonstraci metod redukce barevného prostoru obrazů
Pekař, Daniel ; Švub, Miroslav (oponent) ; Štancl, Vít (vedoucí práce)
Práce popisuje tvorbu výukového programu pro demonstraci metod redukce barevného prostoru obrazů. Program neslouží pouze jako nástroj na redukování barev v obrázcích, ale poukazuje také na princip jednotlivých redukčních metod. Možnosti využití programu se rozšiřují díky spojení teoretických východisek s praktickou aplikací. Může sloužit jako nástroj pro demonstrování redukčních metod při výuce nebo také jako studijní materiál pro uživatele při samostudiu.
Systém pro on-line výměnu dat mezi webovým systémem a ERP systémem
Pekař, Daniel ; Rychlý, Marek (oponent) ; Křivka, Zbyněk (vedoucí práce)
Práce popisuje návrh a vývoj softwarového produktu sloužícího pro plně automatickou výměnu a synchronizaci dat mezi podnikovým informačním systémem (ERP systémem) a webovým systémem (internetovým obchodem). Důvodem pro tvorbu takového systému je snaha minimalizovat práci vykonávanou člověkem při manipulaci s daty v obou těchto systémech. Použitím tohoto mechanismu je také zajištěna integrita dat a neméně důležitým faktorem je velká úspora času. Změní-li se data v jednom ze systémů, jsou tyto změny detekovány a synchronizovány s daty druhého systému, čímž je neustále zajišťována jejich aktuálnost.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.