Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 5 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Design obytného přívěsu
Hrubešová, Helena ; Karásek, David (oponent) ; Rubínová, Dana (vedoucí práce)
Téma diplomové práce je Design obytného přívěsu. Diplomová práce se skládá ze dvou částí--analytické, která obsahuje popis obytného přívěsu, jeho historický vývoj, technickou část a designérské řešení. Druhou částí je průvodní část, která je věnována vlastnímu návrhu—jeho tvarovému řešení, konstrukčně-technologickému řešení, ergonomickému řešení, barevnému a grafickému řešení.
Design kuchyňské váhy
Hrubešová, Helena ; Buganská, Tamara (oponent) ; Rubínová, Dana (vedoucí práce)
Má bakalářská práce je založena na snaze ulehčit a zjednodušit práci v kuchyni. V cíli mého snažení je navrhnout takovou váhu, která má nejmodernější techniku, přesnost a kvalitu. Výhodou tohoto designérského návrhu je hlavně široká nabídka funkcí tétho kuchyňské váhy. Moderní vzhled a design má zaujmout hodpodyňky a pomict jim při přípravě všech možných pokrmů.
Design obytného přívěsu
Hrubešová, Helena ; Karásek, David (oponent) ; Rubínová, Dana (vedoucí práce)
Téma diplomové práce je Design obytného přívěsu. Diplomová práce se skládá ze dvou částí--analytické, která obsahuje popis obytného přívěsu, jeho historický vývoj, technickou část a designérské řešení. Druhou částí je průvodní část, která je věnována vlastnímu návrhu—jeho tvarovému řešení, konstrukčně-technologickému řešení, ergonomickému řešení, barevnému a grafickému řešení.
Design kuchyňské váhy
Hrubešová, Helena ; Buganská, Tamara (oponent) ; Rubínová, Dana (vedoucí práce)
Má bakalářská práce je založena na snaze ulehčit a zjednodušit práci v kuchyni. V cíli mého snažení je navrhnout takovou váhu, která má nejmodernější techniku, přesnost a kvalitu. Výhodou tohoto designérského návrhu je hlavně široká nabídka funkcí tétho kuchyňské váhy. Moderní vzhled a design má zaujmout hodpodyňky a pomict jim při přípravě všech možných pokrmů.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.