Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Návrh změn konceptu motivačního programu pro zaměstnance ve vybrané organizaci
Eliáš, Patrik ; Hornungová, Jana (oponent) ; Petrová, Kateřina (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zaměřuje na změnu konceptu motivačního programu ve vybrané společnosti, jeho analýzu a následné návrhy, jak program vylepšit. Hlavním cílem této bakalářské práce bude navrhnout vhodnou změnu konceptu motivačního programu pro zaměstnance ve vybrané společnosti Designfoods, s.r.o., která povede k lepšímu výkonu zaměstnanců a větší prosperitě firmy. První část bakalářské práce se věnuje teoretickým východiskům. Druhá část obsahuje analýzu současného stavu společnosti. V rámci výzkumné části bylo provedeno dotazníkové šetření a rozhovor s majitelem společnosti. Výsledky dotazníkového šetření a odpovědí majitele ukazují, že zaměstnanci jsou spokojeni s motivačním programem ve společnosti, ale i přesto se zde zjistily určité nedostatky. Poslední část práce se zaměřuje na šest možných návrhů na zlepšení tohoto programu.
Návrh event marketingových aktivit pro Vinařství Tomčala
Eliáš, Patrik
Cílem bakalářské práce bylo navrhnutí vhodných event marketingových aktivit pro Vinařství Tomčala. Pro tento účel byla sbírána primární data na vinařské akci Po Kobylských uličkách za vínem. Tato data byla získána pomocí hloubkových rozhovorů (n = 31) zpracovaných obsahovou analýzou a dotazníkového šetření (n = 25) vyhodnoceného pomocí absolutních četností. V rámci těchto dat byly zjiš-těny preference a hodnocení spokojenosti s eventem, který autor v rámci práce navrhl. Celý event a návrh event marketingových aktivit se setkal s pozitivní odez-vou na straně návštěvníků Vinařství Tomčala.
Ekonomické souvislosti alternativních výrobních procesů oranžových vín
Eliáš, Patrik
Eliáš, P. Ekonomické souvislosti alternativních výrobních procesů oranžových vín. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2019. Cílem práce je posouzení možností výroby tzv. oranžových vín a zhodnocení ekonomických souvislostí spojených s jejich výrobou. V této souvislosti jsou zvažovány dvě výrobní metody, konkrétně výroba oranžových vín v hliněné nádobě kvevri a ve francouzském dubovém sudu. Eko-nomické efekty jsou posouzeny za využití dynamických metod hodnocení efektiv-nosti investic z pohledu očekávané doby návratnosti investice a vnitřního výnoso-vého procenta investice. Před samotným vyhodnocením efektivnosti investice je kalkulována očekávaná nákladová a výnosová struktura výroby oranžových vín. Požadovaná primární data jsou získána především za využití hloubkových rozho-vorů s výrobci těchto vín. Hloubkové rozhovory byly provedeny celkem s 10 vý-robci oranžových vín z celkových 30 odhadovaných v rámci ČR. V každé z investic je kalkulováno s odlišným výrobním procesem vína. Tím je zajištěna odlišnost vy-robeného oranžového v případě kvevri či francouzského dubového sudu, což umožňuje komplexnější závěry a lepší zobecnitelnost práce.

Viz též: podobná jména autorů
5 Eliáš, Pavel
10 Eliáš, Petr
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.