Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Využití internetových technologií pro propagaci malého podniku
Buchtová, Zuzana
BUCHTOVÁ, Z. Využití internetových technologií pro propagaci malého podniku. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2014. Cílem této bakalářské práce je návrh řešení internetové propagace pro malé vinařství. Návrh tohoto řešení bude vytvořen na základě zjištění aktuální situace a na marketingovém výzkumu. V úvodu práce jsou uvedeny pojmy z oblasti internetového marketingu, vysvětleny jednotlivé způsoby reklamy včetně jejich efektivity a finanční náročnosti. V praktické části je vyhodnoceno dotazníkové šetření, sestaven marketingový plán internetové reklamy a její rozpočet.
Rozvoj obchodních aktivit společnosti Adam Rujbr Architects s.r.o.
Buchtová, Zuzana ; Rujbr, Adam (oponent) ; Šimberová, Iveta (vedoucí práce)
Diplomová práce je zaměřena na rozvoj obchodních aktivit společnosti Adam Rujbr Architects s.r.o., jejíž hlavní činností je poskytování komplexních architektonických služeb. Hlavním záměrem společnosti je stát se respektovaným a rostoucím poskytovatelem komplexních služeb na trhu. Na základě teoretických poznatků byly provedeny analýzy, jejichž výsledky byly východiskem pro navrhované řešení. Obsahem návrhu je rozvoj vedlejší činnosti společnosti, kterou je provozování sítě víceúčelových apartmánů, prostřednictvím franchisingu.
Stanovení karnitinu v potravních doplňcích
Buchtová, Zuzana ; Hrstka, Miroslav (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá stanovením L-karnitinu v potravních doplňcích. L karnitin je látka přirozeně se vyskytující v organismu, nepostradatelná v metabolismu mastných kyselin. Jako součást potravních doplňků je užíván zejména při snižování tělesné hmotnosti, jako tzv.“spalovač tuků“ a velice oblíbený je i u sportovců ke zvyšování tělesného výkonu. Zatímco výše uvedené účinky nebyly doposud vědecky ověřeny, přibývá studií referujících o pozitivním vlivu karnitinu v medicíně a to zejména na kardiovaskulární systém. V literární části jsou popsány vlastnosti L-karnitinu, jeho funkce a současné využití ve výživě člověka. Dále je uveden přehled analytických metod používaných ke stanovení L karnitinu ve vzorku. V experimentální části byla zkoumána efektivita použití SPE metody k odstranění interferujících látek z matrice reálných vzorků. Pro izolaci L-karnitinu ze vzorku byla prokázána největší účinnost extrakce na kationtově výměnném sorbentu. Optimální podmínky ovšem nalezeny nebyly. L-karnitin byl stanoven v šesti různých potravních doplňcích chromatografickou metodou HPLC s obrácenými fázemi a UV-VIS detekcí.
Využití internetových technologií pro propagaci malého podniku
Buchtová, Zuzana
BUCHTOVÁ, Z. Využití internetových technologií pro propagaci malého podniku. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2014. Cílem této bakalářské práce je návrh řešení internetové propagace pro malé vinařství. Návrh tohoto řešení bude vytvořen na základě zjištění aktuální situace a na marketingovém výzkumu. V úvodu práce jsou uvedeny pojmy z oblasti internetového marketingu, vysvětleny jednotlivé způsoby reklamy včetně jejich efektivity a finanční náročnosti. V praktické části je vyhodnoceno dotazníkové šetření, sestaven marketingový plán internetové reklamy a její rozpočet.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.