Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Strategické plánování v neziskové organizaci
Štěpánková, Ivana ; Vrzáček, Petr (vedoucí práce) ; Swiecicki, Irena (oponent)
V diplomové práci se soustředím na proces vzniku strategického plánu, kdy výstupem je vytvořený systém strategického plánování organizace, který je následně odborně vyhodnocen. Teoreticky ukotvuji neziskový sektor, management strategického plánování, popisuji danou organizaci a v empirické části organizaci analyzuji a vytvářím její strategický plán. Cílem diplomové práce je vytvořit strategický plán organizace a to pro období let 2014 - 2015, který poslouží k analýze organizace a naplánování jejího možného rozvoje případně zkvalitnění služeb. Pro ostatní organizace v neziskovém sektoru může tato diplomová práce posloužit jako šablona pro své strategické plánování a rozvoj poskytovaných služeb.
Strategické plánování v neziskové organizaci
Štěpánková, Ivana ; Vrzáček, Petr (vedoucí práce) ; Swiecicki, Irena (oponent)
V diplomové práci se soustředím na proces vzniku strategického plánu, kdy výstupem je vytvořený systém strategického plánování organizace, který je následně odborně vyhodnocen. Teoreticky ukotvuji neziskový sektor, management strategického plánování, popisuji danou organizaci a v empirické části organizaci analyzuji a vytvářím její strategický plán. Cílem diplomové práce je vytvořit strategický plán organizace a to pro období let 2014 - 2015, který poslouží k analýze organizace a naplánování jejího možného rozvoje případně zkvalitnění služeb. Pro ostatní organizace v neziskovém sektoru může tato diplomová práce posloužit jako šablona pro své strategické plánování a rozvoj poskytovaných služeb.
Stravování v mateřské škole jako jedna z forem podpory zdravé výživy
ŠTĚPÁNKOVÁ, Ivana
Bakalářská práce se zabývá tématem výživy a stravování dětí předškolního věku. Teoretická část definuje dítě předškolního věku, zdraví a zdravou výživu, vliv výživy na zdraví dítěte, výchovu dětí ke správné výživě, legislativu a předpisy stravování dětí v mateřské škole. Cílem bakalářské práce bylo vytvořit metodický materiál, který by se dal použít při práci s dětmi v mateřské škole. Děti se tak seznámí se základním rozdělením potravin, formou prožitkového učení si společně vyrobí zdravé svačinky, nápoje a seznámí se se správným způsobem stolování. V praktické části jsou vypracované metodické listy a popsáno uvedení těchto činností do praxe včetně evaluace. Vše je doplněno názornými fotografiemi.

Viz též: podobná jména autorů
3 ŠTĚPÁNKOVÁ, Ivana
4 Štěpánková, Irena
5 Štěpánková, Iva
2 Štěpánková, Iveta
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.