Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Méně tradiční technologie energetického využívání biomasy
Červenáková, Jana ; Brázdil, Marian (oponent) ; Baláš, Marek (vedoucí práce)
Hlavným cieľom bakalárskej práce je spracovanie menej tradičných technológií energetického spracovania biomasy. V prvej časti práce sú jednotlivé technológie popísané a rozdelené. Druhá časť bakalárskej práce popisuje pojem biomasa a jej špecifické vlastnosti. V poslednej časti sú opísané vybrané aplikácie menej tradičných technológií v Českej Republike, ktoré z biomasy ako paliva vyrábajú elektrickú energiu.
Méně tradiční technologie energetického využívání biomasy
Červenáková, Jana ; Brázdil, Marian (oponent) ; Baláš, Marek (vedoucí práce)
Hlavným cieľom bakalárskej práce je spracovanie menej tradičných technológií energetického spracovania biomasy. V prvej časti práce sú jednotlivé technológie popísané a rozdelené. Druhá časť bakalárskej práce popisuje pojem biomasa a jej špecifické vlastnosti. V poslednej časti sú opísané vybrané aplikácie menej tradičných technológií v Českej Republike, ktoré z biomasy ako paliva vyrábajú elektrickú energiu.
Marketing ve veřejné správě
Červeňáková, Jana ; Zamazalová, Marcela (vedoucí práce) ; Štědroň, Bohumír (oponent)
Práce pojednává o specificích, která jsou typická pro marketing, který provádí veřejný sektor, a která jej odlišují od marketingu v soukromém sektoru. Na příkladu vládní agentury CzechInvest chce zobecnit, jak probíhá marketing ve veřejné správě. Klade si otázku, zda marketing ve veřejném sektoru může aplikovat stejné principy jako marketing v soukromém sektoru. Práce se zabývá také tím, zda veřejný sektor využívá stejné marketingové nástroje jako soukromý sektor, nakolik je tento marketing efektivní a které faktory ovlivňují efektivitu marketingu ve veřejné správě. Na závěr přináší doporučení, která by měla přispět k větší efektivitě marketingu, který provádí státní instituce.

Viz též: podobná jména autorů
3 Červenáková, Jana
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.