National Repository of Grey Literature 835 records found  beginprevious830 - 835  jump to record: Search took 0.02 seconds. 
Segmentation of the community feeding market
Zatyko, Petr ; Koudelka, Jan (advisor) ; Pejzl, David (referee)
The main goal of this diploma paper is to analyze community feeding (or restaurant) market in Czech republic, to characterize its consumers, to group them into the segments and to create a marketing strategy for each of these segments.
Business plan of restaurant "U Zámecké Kachny"
Třísková, Hana ; Švecová, Lenka (advisor) ; Mejdrech, Vlastimil (referee)
Diploma thesis gives a comprehensive description of the business plan for establishing a restaurant. Specifies the steps prior to the commencement of the enterprise, from the reconstruction of space and choose the legal form of business, through the creation of marketing and business plan, to evaluate the project in terms of financing. Finally, we consider its implementation.
Gastrosvet.cz - Advertising portal of gastronomic industry
Procházka, Petr ; Křížek, Miroslav (advisor) ; Srpová, Jitka (referee)
Popis plánování, vzniku a rozvoje inzertního portálu pohostinských zařízeních Gastrosvět.cz, jakožto vlastního projektu realizovaného prostřednictvím Podnikatelského inkubátoru VŠE.
Business plan
Padevět, Tomáš ; Krause, Josef (advisor) ; Vochozka, Marek (referee)
The aim of this diploma thesis was to compose the business plan for the new company which is going to start running the restaurant and to check whether this project is real and profitable. The teoretical part considers characteristics of successful entrepreneur and circumstances which needs his attention. The practical part contains the real business plan which is usable for a potential investor.
Podnikatelský plán restaurace \\\\
Maskaliova, Maryia ; Srpová, Jitka (advisor) ; Řehoř, Václav (referee)
Podnikatelský plán nově vzníklající restaurace
Podnikání ve veřejném stravování v U. S. A.
Bečvarovský, Matěj ; Mlejnková, Lena (advisor) ; Kruisová, Hana (referee)
Charakteristika odvětví veřejného stravování, jako důležité součásti cestovního ruchu i národní ekonomiky U. S. A. Práce nastiňuje problémy a náležitosti, se kterými se potýkají podnikatelé v U. S. A. , kteří se rozhodnou otevřít restauraci, rychlé občerstvení nebo jiný podnik veřejného stravování. Uvedený podnikatelský plán provozovny Healthy Choice zdůrazňuje důležitost zodpovědné přípravy a pečlivého plánování při otevření nové provozovny.

National Repository of Grey Literature : 835 records found   beginprevious830 - 835  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Subscribe to the RSS feed.