Original title:
Segmentace trhu veřejného stravování
Translated title:
Segmentation of the community feeding market
Authors:
Zatyko, Petr ; Koudelka, Jan (advisor) ; Pejzl, David (referee) Document type: Master’s theses
Year:
2008
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Cílem mé diplomové práce bylo zanalyzovat trh veřejného stravování, resp. pohostinských zařízení, a především pak jeho spotřebitele, mezi nimiž jsem objevoval některé typické skupiny (tržní segmenty), odhaloval jejich význačné charakteristiky a na jejich základě stanovil příslušná marketingová doporučení. To vše se zaměřením především na regiony Prahy a Středočeského kraje.The main goal of this diploma paper is to analyze community feeding (or restaurant) market in Czech republic, to characterize its consumers, to group them into the segments and to create a marketing strategy for each of these segments.
Keywords:
Hospitality; Marketing research; Restaurant; Segmentation; Marketingový výzkum; Pohostinství; Restaurace; Segmentace; Veřejné stravování
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/15061