Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 835 záznamů.  začátekpředchozí830 - 835  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Segmentace trhu veřejného stravování
Zatyko, Petr ; Koudelka, Jan (vedoucí práce) ; Pejzl, David (oponent)
Cílem mé diplomové práce bylo zanalyzovat trh veřejného stravování, resp. pohostinských zařízení, a především pak jeho spotřebitele, mezi nimiž jsem objevoval některé typické skupiny (tržní segmenty), odhaloval jejich význačné charakteristiky a na jejich základě stanovil příslušná marketingová doporučení. To vše se zaměřením především na regiony Prahy a Středočeského kraje.
Podnikatelský plán restaurace "U Zámecké kachny"
Třísková, Hana ; Švecová, Lenka (vedoucí práce) ; Mejdrech, Vlastimil (oponent)
Diplomová práce podává ucelený popis podnikatelského plánu na založení restaurace. Konkretizuje jednotlivé kroky předcházející zahájení činnosti podniku, od rekonstrukce prostor a volby právní formy podnikání, přes tvorbu marketingového a obchodního plánu, až po zhodnocení projektu po stránce finanční. V závěru je pak zvažována jeho realizace.
Inzertní portál pohostinských zařízeních Gastrosvět.cz
Procházka, Petr ; Křížek, Miroslav (vedoucí práce) ; Srpová, Jitka (oponent)
Popis plánování, vzniku a rozvoje inzertního portálu pohostinských zařízeních Gastrosvět.cz, jakožto vlastního projektu realizovaného prostřednictvím Podnikatelského inkubátoru VŠE.
Podnikatelský plán
Padevět, Tomáš ; Krause, Josef (vedoucí práce) ; Vochozka, Marek (oponent)
Cílem diplomové práce bylo zpracovat podnikatelský plán pro vznikající společnost provozující restauraci a ověřit reálnost a výhodnost této investice. Teoretická část práce rozebírá předpoklady, které by měl podnikatel splňovat, a okolnosti, jimiž se musí před i po zahájení podnikání zabývat. Praktickou část tvoří samostatný podnikatelský plán použitelný pro investora při žádosti o úvěr.
Podnikatelský plán restaurace \\\\
Maskaliova, Maryia ; Srpová, Jitka (vedoucí práce) ; Řehoř, Václav (oponent)
Podnikatelský plán nově vzníklající restaurace
Podnikání ve veřejném stravování v U. S. A.
Bečvarovský, Matěj ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Kruisová, Hana (oponent)
Charakteristika odvětví veřejného stravování, jako důležité součásti cestovního ruchu i národní ekonomiky U. S. A. Práce nastiňuje problémy a náležitosti, se kterými se potýkají podnikatelé v U. S. A. , kteří se rozhodnou otevřít restauraci, rychlé občerstvení nebo jiný podnik veřejného stravování. Uvedený podnikatelský plán provozovny Healthy Choice zdůrazňuje důležitost zodpovědné přípravy a pečlivého plánování při otevření nové provozovny.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 835 záznamů.   začátekpředchozí830 - 835  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.