|
Segmentace trhu veřejného stravování
Zatyko, Petr ; Koudelka, Jan (vedoucí práce) ; Pejzl, David (oponent)
Cílem mé diplomové práce bylo zanalyzovat trh veřejného stravování, resp. pohostinských zařízení, a především pak jeho spotřebitele, mezi nimiž jsem objevoval některé typické skupiny (tržní segmenty), odhaloval jejich význačné charakteristiky a na jejich základě stanovil příslušná marketingová doporučení. To vše se zaměřením především na regiony Prahy a Středočeského kraje.
|
| |
| |
|
Podnikatelský plán
Padevět, Tomáš ; Krause, Josef (vedoucí práce) ; Vochozka, Marek (oponent)
Cílem diplomové práce bylo zpracovat podnikatelský plán pro vznikající společnost provozující restauraci a ověřit reálnost a výhodnost této investice. Teoretická část práce rozebírá předpoklady, které by měl podnikatel splňovat, a okolnosti, jimiž se musí před i po zahájení podnikání zabývat. Praktickou část tvoří samostatný podnikatelský plán použitelný pro investora při žádosti o úvěr.
|
| |
|
Podnikání ve veřejném stravování v U. S. A.
Bečvarovský, Matěj ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Kruisová, Hana (oponent)
Charakteristika odvětví veřejného stravování, jako důležité součásti cestovního ruchu i národní ekonomiky U. S. A. Práce nastiňuje problémy a náležitosti, se kterými se potýkají podnikatelé v U. S. A. , kteří se rozhodnou otevřít restauraci, rychlé občerstvení nebo jiný podnik veřejného stravování. Uvedený podnikatelský plán provozovny Healthy Choice zdůrazňuje důležitost zodpovědné přípravy a pečlivého plánování při otevření nové provozovny.
|