Název: Sledování senzorické jakosti trvanlivých masných výrobků
Autoři: Šulcová, Alena
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Klíčová slova: senzorická analýza; trvanlivý tepelně opracovaný masný výrobek; vodní aktivita

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=25344

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-95448


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2012-02-20, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet