Název: Produkce drůbežího masa jako funkční potraviny s cíleným poměrem n-6 a n-3 polynenasycených mastných kyselin
Autoři: Schneiderová, Dana
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2007
Jazyk: cze
Klíčová slova: drůbeží maso; mastné kyseliny

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné registrovaným uživatelům v knihovně Mendelovy univerzity v Brně.

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-93077


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2012-02-20, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet