Název: Vyhodnocení působnosti biologických faktorů na kvalitu jatečně uoraveného těla skotu a jakostní parametry hovězího masa
Autoři: Filipčík, Radek
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2007
Jazyk: cze
Klíčová slova: hovězí maso; jateční úpravy; skot

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné registrovaným uživatelům v knihovně Mendelovy univerzity v Brně.

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-92961


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2012-02-20, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet