Název: Vliv recepturního složení na jakost běžného a jemného pečiva
Autoři: Lapčíková, Petra
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Klíčová slova: běžné pečivo; cukr; droždí

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=35901

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-87757


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2012-02-20, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet