Název: Kvalita mléčných výrobků - jogurty
Autoři: Bermannová, Hana ; Chvojková, Helena (vedoucí práce) ; Štafen, Miloš (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2007
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: Práce je zaměřena na kvalitu mléčných výrobků z hlediska legislativy, kde popisuje nejdůležitější právní úpravy týkající se mléčných výrobků. V praktické části se soustředí na hledisko spotřebitelské. Na základě spotřebitelského testu jsou navržena doporučnení pro zlepšení systému testování.

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/1835

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-8755


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet