Název: Vliv přídavku amarantu do KS na vybrané vlastnosti kuřecího masa
Autoři: Matoušová, Zuzana
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2006
Jazyk: cze
Klíčová slova: amarant; bílkoviny; kuřecí maso

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=8675

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-87441


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2012-02-20, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet