Název: Optimalizace suroviny na výrobu tavených sýrů
Autoři: Líkařová, Lucie
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2006
Jazyk: cze
Klíčová slova: eidamský sýr; NIR spektroskopie; tavený sýr

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=8759

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-87097


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2012-02-20, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet