Original title: Spotřebitelské vnímání aspektu zdraví mezi kategoriemi tavených a čerstvých sýrů
Translated title: Consumers' perception of the health aspects between categories of fresh and processed cheeses
Authors: Volbrechtová, Michaela ; Chytková, Zuzana (advisor) ; Říha, David (referee)
Document type: Master’s theses
Year: 2010
Language: cze
Publisher: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: consumer attitudes; Consumer behavior; health; healthy lifestyle; qualitative research; kvalitativní výzkum; postoje spotřebitele; Spotřební chování; zdraví; zdravý životní styl

Institution: University of Economics, Prague (web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague.
Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/30062

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-85920


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of Economics, Prague
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2012-02-13, last modified 2022-03-03


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share