Original title: Hodnocení stolní hodnoty hlíz vybraných odrůd konzumních brambor vypěstovaných v ekologickém a konvenčním produkčním systému
Translated title: Evaluation of tuber cooking quality in selected table potato cultivars cultivated under organic and conventional crop management
Authors: ŠPLÍCHALOVÁ, Veronika
Document type: Master’s theses
Year: 2011
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: conventional and organic crop management; cooking quality; cooking type.; cultivar; potatoes; brambory; konvenční a ekologický způsob pěstování; odrůda; stolní hodnota; varný typ.
Citation: ŠPLÍCHALOVÁ, Veronika. Hodnocení stolní hodnoty hlíz vybraných odrůd konzumních brambor vypěstovaných v ekologickém a konvenčním produkčním systému. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/22330

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-85648


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2012-02-13, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share