Original title:
DECIBAR - výroba a prodej unikátního zařízení pro fyzické inventury nápojů v restauracích
Translated title:
DECIBAR – production and sale of unique devices for physical inventory of beverages in restaurants
Authors:
Kvasnička, Jan ; Svobodová, Ivana (advisor) ; Orlík, Tomáš (referee) Document type: Master’s theses
Year:
2010
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Cílem diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu pro projekt výroby unikátního zařízení Decibar. První část práce je teoretická a popisuje různé struktury a podoby podnikatelských plánů. Druhou částí práce je samotný podnikatelský plán. Obsahuje popis podnikatelské příležitosti, popis produktu, analýzu trhu, marketingovou strategii, finanční plán, SWOT analýzu a analýzu rizik. Výsledkem práce je posouzení realizovatelnosti daného podnikatelského záměru.The thesis aims to build a business plan for the project of a unique devices Decibar. The first part is theoretical and describes various forms and structures of business plans. The second part is the actual business plan. It includes description of business opportunity, product description, market analysis, marketing strategy, financial plan, SWOT analysis and potential risks. Result of this work is to assess the feasibility of the business plan
Keywords:
business plan; inventory physical,; restaurants and bars; fyzická inventura; podnikatelský plán; restaurace a bary
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/25600