Original title:
Catering jako specifická stravovací služba
Translated title:
Catering as a special part of Food and Beverage services
Authors:
Albínyiová, Eva ; Mlejnková, Lena (advisor) ; Zábranská, Hana (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2010
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Cílem této bakalářské práce je zanalyzovat vybranou cateringovou společnost Maxiservice z hlediska její struktury, nabídky a aktuální konkurenční situace. Teoretická část je zaměřena na definici základních pojmů týkajících se stravování, zejména oblasti cateringu. Praktická část se zabývá analýzou zvolené firmy a přiblížením všech činností souvisejících s organizací společenské události či gastronomického eventu.The aim of the bachelor's thesis is to analyse the selected catering agency Maxiservice from the point of the structure, its offer and current competitive situation. The theoretical part is focused on the definitions of basic terms concerning the food and beverage services, especially the catering services. The practical part deals with the analysis of selected company and the explanation of all activities related to the organising of function or gastronomic event.
Keywords:
catering; event; function catering; catering; event; společenské a gastronomické akce
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/25690