Název: Vývoj specifické poptávky po stravovacích službách na Vysočině, současná úroveň, hospodářské a demografické příčiny
Překlad názvu: The development of specific demand for food services in Vysočina, contemporary standards, economical and demografical reasons
Autoři: Švecová, Lucie ; Indrová, Jarmila (vedoucí práce) ; Zábranská, Hana (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: poptávka po stravovacích službách; stravovací služby; Vysočina; food services; gastronomy; Vysočina

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/25689

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-73936


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-11-30, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet