Original title:
Analýza personálních činností v organizaci
Translated title:
The analysis of human resources activities in the company Jan Becher - Karlovarská Becherovka, a.s.
Authors:
Mrhálková, Hana ; Campbell, Jan (advisor) ; Stříteský, Marek (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2011
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Cílem této bakalářské práce je analyzovat personální činnosti v podniku Jan Becher - Karlovarská Becherovka, a.s. a případně navrhnout doporučení pro změny ke zvýšení efektivity personálních činností. Podnik Jan Becher - Karlovarská Becherovka, a.s. se zabývá výrobou a distribucí alkoholických nápojů, především všeobecně známé Karlovarské Becherovky. Práce popisuje veškeré personální činnosti, které probíhají v podniku. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá danou problematikou z pohledu odborné literatury. Praktická část obsahuje informace z osobního rozhovoru se zaměstnankyní personálního oddělení podniku Jan Becher - Karlovarská Becherovka, a.s.The goal of this bachelor work is to analyse human resources activities in company Jan Becher - Karlovarská Becherovka, a.s. and eventually propose recommendations for changes, which will lead to increase of efficiency of human resources activities. The company Jan Becher - Karlovarská Becherovka, a.s. is concerning with production and distribution of alcoholic beverages, mainly generally known Karlovarská Becherovka. This work describes all human resources activities, which take place in the company. It is divided into two parts - theoretical and practical. Theoretical part is dealing with topic from the view of experts. Practical part consists of information gained from personal conversation with employee of human resources department of the company.
Keywords:
education of employees; evaluation of employees; job description; obtaining of employees; planning of human resources; recruitment and orientation of employees; remuneration of employees; selection of employees; analýza pracovního místa; hodnocení zaměstnanců; odměňování zaměstnanců; plánování lidských zdrojů; přijímání a orientace zaměstnanců; vzdělávání zaměstnanců; výběr zaměstnanců; získávání zaměstnanců
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/27070