Název: Kvalita 100% jablečných džusů
Překlad názvu: Quality of 100% apple juice
Autoři: Ročňáková, Dagmar ; Chvojková, Helena (vedoucí práce) ; Hůlová, Marie (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: Práce je zaměřena na kvalitu 100% jablečných džusů z hlediska legislativy,falšování podílu ovocných složek, chemické a sensorické analýzy. Pojem kvalita, Ishikawův diagram. Vyhodnocení sensorického profilu spotřebiteli, porovnání výsledků s laboratorními výsledky.
Klíčová slova: džus; jakost; kvalita; legislativa; sensorický profil

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/6055

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-6794


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet