Název: Možnosti konzervárenského zpracování kdoulí
Autoři: Vrtalová, Nikola
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidant capacity; antioxidační kapacita; canníng products; kdoule; konzervárenské výrobky; quinces; sensory evaluation; senzorické hodnocení

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=115313

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-655953


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-10-20, naposledy upraven 2024-10-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet