Název: Problematika falšování mléčných výrobků
Překlad názvu: Food adulteration of milk and milk products
Autoři: PETŘÍKOVÁ, Yveta
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dotazníkové šetření; dozorové orgány; falšování potravin; mléčné výrobky; authorities; dairy products; food fraud; questionnaire
Citace: PETŘÍKOVÁ, Yveta. Problematika falšování mléčných výrobků. České Budějovice, 2024. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/71587

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-651645

 Záznam vytvořen dne 2024-09-21, naposledy upraven 2024-09-21.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet