Název: Collation of Non-organic and Organic Viticulture in the Czech Republic
Autoři: Trávníček, Vít
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: eng
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: bio víno; competitiveness; ekologická produkce; ekologické vinařství; hloubkové rozhovory; in-depth interviews; integrated production; integrovaná produkce; konkurenceschopnost; organic production; organic viticulture; organic wine; P.E.S.T.E. analysis; P.E.S.T.E. analýza; Porterova analýza pěti sil; Porter´s Five Forces analysis; průzkum; survey; vinařství; vinery; víno; wine

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=100672

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-649135


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet