Název: Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v závislosti na zvoleném koření
Autoři: Dangová, Taťána
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: klobása; koření; kvalita; masný výrobek; meat product; production; quality; sausage; spices; technologie; technology; výroba

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=101555

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-646364


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet