host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
> Technologie výroby jogurtů
Informace
Soubory
Název:
Technologie výroby jogurtů
Autoři:
Paráková, Jana
Typ dokumentu:
Bakalářské práce
Rok:
2011
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
fermentace
;
jogurt
;
jogurtové kultury
Instituce:
Mendelova univerzita v Brně (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam:
http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=38679
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-643427
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet