Název: Používaní soli v masné výrobě a její vliv na výrobu masa a masných výrobků
Autoři: Cihlářová, Anna
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chlorid sodný; dusitan; dusičnan; konzervace; masná výroba; masné výrobky; maso; meat; meat production; meat products; nitrites; preservation; salt; sodium chloride; sůl

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=97940

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-637955


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet