guest ::
login
Digital Repository
Search
Submit
Help
About
Home
>
Academic theses (ETDs)
>
Master’s theses
> Sledování senzorických vlastností pasterovaných masných výrobků
Information
Files
Original title:
Sledování senzorických vlastností pasterovaných masných výrobků
Authors:
Novotná, Klára
Document type:
Master’s theses
Year:
2013
Language:
cze
Keywords:
masná výroba
;
maso
;
polokonzerva
Institution:
Mendel University in Brno (
web
)
Document availability information:
Available in the digital repository of Mendel University.
Original record:
http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=59449
Permalink:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-637858
The record appears in these collections:
Universities and colleges
>
Public universities
>
Mendel University in Brno
Academic theses (ETDs)
>
Master’s theses
Record created 2024-09-05, last modified 2024-09-06
Similar records
No fulltext
Export as
DC
,
NUŠL
,
RIS
Share