Název: Mikrobiologické parametry bezlepkového cukrářského provozu
Autoři: Poláčková, Gabriela
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: air purity check; bezlepkové cukrářské výrobky; control smears; gluten-free confectionery products; hygiena; hygiene; kontrola ovzduší; kontrolní stěry; microbial contamination; microorganism; mikrobiální kontaminace; mikroorganismy; system HACCP; systém HACCP

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=107293

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-637434


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet