Název: Technologické možnosti fermentácie rastlinných produktov
Autoři: Laudová, Zuzana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: slo
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bakterie mléčného kvašeni; fermentation; fermented soybeans; fermented vegetable; fermentovaná sója; kvašená zelenina; kvašení; lactic acid bacteria; molds; plísně

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=108428

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-637091


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet