Název:
Jakostní parametry kečupů v maloobchodní síti
Autoři:
Grůzová, Lenka Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2015
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Bakalářská práce na téma Jakostní parametry kečupů v maloobchodní síti byla vypracována na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně v letech 2014/2015. Cílem práce bylo zaměřit se na sortiment kečupů v maloobchodní síti a popsat jakostní požadavky na kvalitu kečupů. Práce pojednává o technologii výroby kečupů, jakostních požadavcích a obsahuje přehled nabízených kečupů ve vybraných maloobchodech. Dále se práce zabývá srovnáním sortimentu kečupů a senzorickým hodnocením vybraných vzorků kečupů.Bachelor's thesis on the topic: Quality parameters of ketchup in the retail network was written at the Department of Post-Harvest Technology of Horticurtural Products, Faculty of Horticirture, Mendel University in Brno from 2014 to 2015. The goal of this thesis was to focus on a range of ketchups in the retail network and describe quality requirements for quality ketchup. Thesis deals about the technology of ketchup, quality requirements and include an overwiev of offered ketchup in select retails. The thesis focuses on the comparison range of ketchups and sensory evaluation of selected samples of ketchup.
Klíčová slova:
kečup; požadavky na jakost; rajčata; zelenina; zpracování rajčat