Název: Vliv tepelného opracování hlíz různých odrůd brambor na jejich senzorickou jakost
Autoři: Adamíková, Klaudie
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: barva; brambory; color; composition; heat treatment; hlíza; odrůda; potatoes; sensory evaluation; senzorické hodnocení; složení; tepelná úprava; tuber; variety

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=115612

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-633362


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-10-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet