host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Diplomové práce
> Sledování mikrobiologické jakosti masných výrobků s přídavky různých druhů koření v různých koncentracích
Informace
Soubory
Název:
Sledování mikrobiologické jakosti masných výrobků s přídavky různých druhů koření v různých koncentracích
Autoři:
Večeřová, Hana
Typ dokumentu:
Diplomové práce
Rok:
2013
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
fermentace
;
fermentované masné výrobky
;
indikátorové mikroorganismy
Instituce:
Mendelova univerzita v Brně (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam:
http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=55106
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-632352
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Diplomové práce
Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet