Název:
Spokojenost a loajalita zákazníků v gastronomických podnicích
Autoři:
Prášilová, Adéla Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2022
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Pášilová, A. Spokojenost a loajalita zákazníků v gastronomických podnicích. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2022. Bakalářská práce se zabývá problematikou spokojenosti a loajality v gastronomických podnicích v Brně. Cílem této práce je zjištění míry spokojenosti s faktory spokojenosti a jejich vlivu na loajalitu zákazníka v gastronomických podnicích, následně na základě výsledků vytvoření návrhu k vyšší spokojenosti zákazníků. Nasbíraná data z dotazníkového šetření jsou vyhodnocována pomocí IPA analýzy a statistických analýz.Prášilová, A. Customer satisfaction and loyalty in gastronomic businesses. Bachelor thesis. Brno: Mendel University in Brno, 2022. The bachelor thesis deals with the issue of customer satisfaction and loyalty in gastronomic businesses in Brno. The aim of this thesis is to find out the level of satisfaction with satisfaction factors and their influence on customer loyalty in gastronomic businesses, then based on the results to create a proposal for higher customer satisfaction. The collected data from the questionnaire survey are evaluated using IPA analysis and statistical analysis.
Klíčová slova:
cestovní ruch; factors of satisfaction; faktory spokojenosti; food tourism; gastronomic businesses; gastronomické podniky; gastronomický cestovní ruch; IPA analysis; IPA analýza; loajalita; loyalty; satisfaction; spokojenost; tourism