Název: Příspěvek ke studiu ječmene nahého, vzhledem k jeho fysikálním a chemickým vlastnostem a možnosti použití jeho v zemědělském průmyslu, speciálně v lihovarství.
Autoři: Almendinger, V.
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 1937
Jazyk: cze
Klíčová slova: chemické vlastnosti; fysikální vlastnosti; ječmen nahý; lihovarství; zemědělství

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné registrovaným uživatelům v knihovně Mendelovy univerzity v Brně.

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-629393


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet