Název: Zrenie bielych vín v sudoch
Autoři: Sventeková, Kristína
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: slo
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: barrel; Chardonnay; chemical analysis; chemická analýza; Grüner Veltliner; Pinot Noir; Rulandské bílé; sensorial analysis; senzorická analýza; sud; toasting; Veltlínske zelené; vypálení; víno; wine

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=97709

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-627458


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet