Název: Kvalitativní parametry levandule lékařské (Lavandula angustifolia L.)
Autoři: Chytková, Jolana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: constituents; effects of lavender; essential oil; food; koření; lavender; levandule; obsahové látky; potraviny; silice; spice; účinky levandule

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=97962

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-626706


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-10-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet