Název: Použití vybraných přírodních alternativ k oxidu siřičitému při výrobě vína
Autoři: Šibrava, Miroslav
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: caper bush; kapara trnitá; legislativa SO2; lichořeřišnice větší; metody vinifikace; nasturtium; natural alternatives to SO2; oxid siřičitý; přírodní alternativy SO2; snížení dávek SO2; SO2 legislation; SO2 reduction; sulfur dioxide; vinification methods; yarrow; řebříček obecný

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=122729

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-624206


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-10-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet