Název: Analýza alimentárního rizika - výroba konzerv
Autoři: Čábelová, Veronika
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alimentary deseases; alimentární onemocnění; canned food; konzervy; pasterace; pasteurization; pathogenic microorganisms; patogenní mikroorganismy; sterilace; sterilization

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=97942

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-624105


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-04, naposledy upraven 2024-10-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet