Název: Analýza vybraných biologicky významných prvků v produktech ze skořápkových plodů
Autoři: Bajerová, Lucie
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: atomic absorption spectrometry; atomová absorpční spektrometrie; copper; iron; měď; nut butter; nuts; ořechové máslo; skořápkové plody; zinc; zinek; železo

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=101595

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-624026


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-04, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet