Název: Dynamika změn obsahu anthokyanů při potravinářském zpracování zrna barevných pšenic
Autoři: Neřádová, Veronika
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: anthocyanin; anthokyan; antioxidant; bakery product; barevná pšenice; beer; colored wheat; pasta; pečivo; pivo; těstoviny

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=94461

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-623465


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2024-08-17, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet