Název: Bystří maso mysl? Vliv spotřeby masa na kongnitivní funkce ve starším věku.
Překlad názvu: Does meat brighten our minds? The effect of meat on cognitive abilities in old age.
Autoři: Barbušová, Nina ; Votápková, Jana (vedoucí práce) ; Chadimová, Kateřina (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: eng
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: kognitívní schopnosti; SHARE; Spotřeba masa; starší lidé; cognitive abilities; elderly people; Meat consumption; SHARE

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/190721

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-622039


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-07-20, naposledy upraven 2024-07-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet