Název: Pseudoobiloviny a jejich význam ve výživě
Překlad názvu: Pseudocereals and their importance in nutrition
Autoři: Červinková, Nela ; Dostálová, Jana (vedoucí práce) ; Hrušková, Marie (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: amarant; pohanka; pseudoobiloviny; quinoa; výživa; amaranth; buckwheat; nutrition; pseudocereals; quinoa

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/191823

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-621323


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-07-20, naposledy upraven 2024-07-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet