Název: Mapování nutriční kvality rostlinných alternativ masa na českém trhu
Překlad názvu: Mapping the nutritional quality of plant based meat alternatives on the Czech market
Autoři: Dusová, Magdalena ; Selinger, Eliška (vedoucí práce) ; Heniková, Marina (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: potraviny; rostlinná strava; rostlinné alternativy masa; veganství; vysoce průmyslově zpracované potraviny; food; highly processed food; plant-based diet; plant-based meat alternatives; veganism

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/191917

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-621237


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-07-20, naposledy upraven 2024-07-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet