Název:
Zlepšování výrobního procesu po zavedení nové technologie
Překlad názvu:
Improving the production process after implementation new technology
Autoři:
Drápelová, Markéta ; Bartošek, Vladimír (oponent) ; Juřica, Pavel (vedoucí práce) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2024
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Tato bakalářská práce se zabývá zlepšením výrobního procesu po zavedení nové technologie tak, by zlepšení proběhlo příslušným návrhem po analýze skutečného stavu vybraného procesu. Práce je vyhotovena pro firmu NOMINAL CZ OBCHODNÍ, s. r. o., která se zabývá výrobou zdravé výživy. V první části práce jsou vymezeny teoretická východiska, které byly klíčovými pro tvorbu analytické části. Ta je blíže věnována identifikaci a konkretizaci problémů, které jsou následně řešeny v návrhové části, která doporučuje firmě provést určitá opatření. Tyto opatření jsou pak vyhodnoceny kvalitativně i kvantitativně.
This bachelor thesis deals with the improvement of the production process after the introduction of a new technology so that the improvement would be carried out by the appropriate design after the analysis of the actual state of the selected process. The work is done for the company NOMINAL CZ OBCHODNÍ, s. r. o., which is engaged in the production of healthy food. The first part of the thesis defines the theoretical bases that were key to the creation of the analytical part. It is more closely devoted to the identification and specification of problems, which are then solved in the design part, which recommends the company to take certain measures. These measures are then evaluated qualitatively and quantitatively.
Klíčová slova:
Ganttův diagram; Paretova analýza; Proces; Produktivita; Výroba; Gantt chart; Pareto analysis; Process; Production; Productivity
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/248298