Název: Návrh a realizace zařízení pro automatické sledování technologických parametrů v gastronomii
Překlad názvu: Design and developement of autonomous system for monitoring critical paramaters in food industry
Autoři: Chovan, Hynek ; Formánek, Martin (oponent) ; Krejčí, Petr (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bezpečnost potravin; embedded; ESP32; Gastronomie; IoT; monitorování; přenos dat; senzor; teplota; vlhkost; data transmission; embedded; ESP32; food safety; Gastronomy; humidity; IoT; monitoring; sensor; temperature

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/248402

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-619407


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-06-22, naposledy upraven 2024-06-30.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet