Název: Porovnání mikrobiálního složení anglického sýru Blue Stilton s příbuznými sýry
Překlad názvu: Comparison of the microbial composition of English Blue Stilton cheese with related cheeses
Autoři: Druláková, Tereza ; Vodička, Juraj (oponent) ; Brázda, Václav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Blue Stilton; GC-MS; mikrobiální složení; Niva; Roquefort; RT-PCR; senzorická analýza; sýry s modrou plísní; těkavé aromatické látky; Blue Stilton; blue-veined cheeses; GC-MS; microbial composition; Niva; Roquefort; RT-PCR; sensory analysis; volatile aromatical substances

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/247792

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-618225


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-06-22, naposledy upraven 2024-06-22.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet