Název: Testování primerů pro real-time PCR-HRM analýzu autenticity jednodruhových ovocných výrobků
Překlad názvu: Testing of primers for real-time PCR-HRM analysis of fruit products containing one fruit species
Autoři: Boháčová, Barbora ; Dzurendová, Simona (oponent) ; Fialová, Lenka (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: autenticita; broskev; GCP; HRM; meruňka; PCR; polymerázová řetězová reakce; pyré; skóre podobnosti; vysokorozlišovací analýza křivek tání; apricot; autenticity; GCP; genotype confidence pergentage; high resolution melting analysis; HRM; PCR; peach; polymerase chain reaction; puree

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/247332

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-617953


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-06-22, naposledy upraven 2024-06-22.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet